Ondernemers

Succesvol starten en groei realiseren

Bij het opzetten van een bedrijf, starten als zelfstandige professional of doorgroeien als bestaande ondernemer komt meer bij kijken dan plannen schrijven. De markt is zo veranderlijk dat het wezenlijk draait om de centrale vraag: waar maak je echt het verschil bij jouw klanten? Onze aanpak neemt die vraag als vertrekpunt en richt zich op maar één doel. Elke ondernemer, van starter tot doorgewinterde ondernemer, te laten ondernemen vanuit een onderscheidende waardepropositie. Van daaruit werken we aan een passende marktbenadering en jouw professionele en zakelijke groei.

Onze werkwijze varieert, afhankelijk van de vraag van de ondernemer. Maar meestal nemen ondernemers deel aan onze trainingen, in combinatie met persoonlijk advies. Vaak blijkt dat ondernemers wel een kei zijn in hun vak, maar het ondernemen ook als eenzaam kunnen ervaren. Het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en het herstellen van een ondersteunend netwerk maakt onderdeel uit van onze aanpak.

Ontwikkel jouw unieke waardepropositie

Om succesvol te zijn is het erg belangrijk dat je weet welke unieke waarde je toevoegt, bij wie en met welke resultaten. Dan is acquisitie niet moeilijk meer. Het gaat er dus niet om WAT je doet, maar hoe jij het VERSCHIL maakt bij jouw klant. In deze eendaagse training ontwikkel je jouw unieke waardepropositie. Via een analyse van jou en je bedrijf, je klanten en de markt zet je je unieke propositie op papier en weet je welke kanalen…

groeitraject-Drenthe

Groeitraject Drentse zzp’ers

Ben jij een ambitieuze zzp’er en wil je stappen maken met je bedrijf? Harry van de Weitering (De Drentse Zaak), Marjan van de Bult (Gelukfabriek), Eelco Bakker (Ondernemersfabriek) en Henriëtte Veenstra (ikonderneemhet.nl) hebben een specifiek groeitraject ontwikkeld om jou te helpen met je groei. Wat houdt het programma in? Dit speciale programma bevat coaching gesprekken, workshops, trainingen en werksessies en mogelijkheden tot net- of samenwerken. Het wordt volledig afgestemd op de deelnemer en zijn of haar onderzoeksvraag. Zzp’ers lopen namelijk…

ikonderneemhet.nl, het platform voor ondernemers die succesvol willen worden

Waarom van ver halen wat je dichtbij kan krijgen? Nieuwe contacten en opdrachten liggen vaak om de hoek, maar dan moet je wel de ondernemers kennen in jouw omgeving. Ikonderneemhet.nl is het platform waar online netwerken, zaken doen, en ideeen delen centraal staat. Je kan er andere ondernemers vinden en zien wat er speelt in jouw regio. Helemaal gericht op de zelfstandige professionals. Lidmaatschap is gratis.