Ondernemers

Succesvol starten en groei realiseren

Bij het opzetten van een bedrijf, starten als zelfstandige professional of doorgroeien als bestaande ondernemer komt meer bij kijken dan plannen schrijven. De markt is zo veranderlijk dat het wezenlijk draait om de centrale vraag: waar maak je echt het verschil bij jouw klanten? Onze aanpak neemt die vraag als vertrekpunt en richt zich op maar één doel. Elke ondernemer, van starter tot doorgewinterde ondernemer, te laten ondernemen vanuit een onderscheidende waardepropositie. Van daaruit werken we aan een passende marktbenadering en jouw professionele en zakelijke groei.

Onze werkwijze varieert, afhankelijk van de vraag van de ondernemer. Maar meestal nemen ondernemers deel aan onze trainingen, in combinatie met persoonlijk advies. Vaak blijkt dat ondernemers wel een kei zijn in hun vak, maar het ondernemen ook als eenzaam kunnen ervaren. Het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en het herstellen van een ondersteunend netwerk maakt onderdeel uit van onze aanpak.

Ontwikkel jouw unieke waardepropositie

Om succesvol te zijn is het erg belangrijk dat je weet welke unieke waarde je toevoegt, bij wie en met welke resultaten. Dan is acquisitie niet moeilijk meer. Het gaat er dus niet om WAT je doet, maar hoe jij het VERSCHIL maakt bij jouw klant. In deze eendaagse training ontwikkel je jouw unieke waardepropositie. Via een analyse van jou en je bedrijf, je klanten en de markt zet je je unieke propositie op papier en weet je welke kanalen…

ikonderneemhet.nl, het platform voor ondernemers die succesvol willen worden

Waarom van ver halen wat je dichtbij kan krijgen? Nieuwe contacten en opdrachten liggen vaak om de hoek, maar dan moet je wel de ondernemers kennen in jouw omgeving. Ikonderneemhet.nl is het platform waar online netwerken, zaken doen, en ideeen delen centraal staat. Je kan er andere ondernemers vinden en zien wat er speelt in jouw regio. Helemaal gericht op de zelfstandige professionals. Lidmaatschap is gratis.

Netwerkbijeenkomsten

Wij worden regelmatig gevraagd om netwerkbijeenkomsten voor ondernemers te voorzien van inspiratie. Dat doen we met energieke interactieve sessies die erop zijn gericht het netwerken en delen van informatie makkelijker en leuker te maken. Zo wissel je niet alleen kaartjes uit, maar leer je andere ondernemers ook echt beter kennen. De onderwerpen kunnen variëren, van acquisitie, deeleconomie of psychologie van de klant.. in overleg is heel veel mogelijk!