Gezocht: ondernemers met groeiambitie!

groeitraject-Drenthe

Ben je al een tijdje bezig als ondernemer en toe aan de volgende stap? Je wilt groeien maar hebt het al zo druk? Of vind je het juist lastig om heel gericht je doelstellingen te realiseren? Dan is dit iets voor jou. In slechts 12 maanden zet jij de stappen die nodig zijn om jouw groei te realiseren.

 

Op basis van onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van succesvol ondernemerschap hebben we een inspirerend jaarprogramma ontwikkeld, waaraan verschillende kennispartners uit Groningen meedoen. Daarin sluiten wij aan op jouw groeidoelstellingen en de vragen en uitdagingen waar jij mee zit. Het programma vormt een combinatie van elementen:

 

  • Deelname aan een ondernemersnetwerk met andere groeiondernemers
  • Opdoen van kennis en vaardigheden in maatwerktrainingen en workshops over onderwerpen die jou bezighouden
  • Voor elkaar waardevolle netwerkleads genereren
  • Verbonden worden met onze kennispartners: organisaties en ondernemers uit Groningen die voor jouw groei toegevoegde waarde hebben
  • Vaste werkplek in The Rock, dé plek voor scale-ups in Groningen (= optie)

 

Kortom: Jouw ondernemersdoelen staan steeds centraal, en ons doel is die met elkaar te realiseren.

 

Wil jij jouw groeidoelstellingen halen? Heb je behoefte aan het opdoen van gerichte kennis en zakelijke leads maar in een effectieve en inspirerende opzet? Wil je niet meer in je eentje pionieren, maar gebruik maken van de kennis en netwerken van anderen? Meld je dan aan! De grootte van de groep bedraagt minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers.

 

Wil je meer informatie over dit groeiprogramma? Neem dan even contact met ons op via info@ikonderneemhet.nl of bel 050-7115285